SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Lotuscrafts ¾ pantaloni de bumbac organic yoga organică

Pantaloni de yoga 3/4 pentru femei și de agrement din yoga organică Lotuscraft ne vor răsfăța cu moliciunea creșterii bumbacului organic. Talia largă este confortabilă, păstrează pantalonii în loc, sunt pantalonii nu sunt strânși.

Women's 3/4 yoga and leisure pants from Lotuscraft Organic Yoga will pamper us with the softness of organic cotton growing. The wide waist is comfortable, keeps the pants in place, are the pants are not tight.

Super comfortable pants for practicing yoga, meditation, or as "home" pants for relaxed moments.

Women's 3/4 Yoga Pants Organic Yoga Lotuscrafts

  • comfortable pants for yoga, meditation, leisure
  • super soft fabric
  • wide waist for an excellent fit
  • two side pockets
  • eco certificate: GOTS certified
  • material: 95% organic cotton, 5% elastane


Lotuscrafts

Their name in the products combines purity, beauty, special art of making from natural, human and environmentally friendly materials (cotton, spelt, kapok wool).

[LOTUS]

The lotus flower is a symbol of purity, peace and beauty in many cultures in the East. The lotus flower is very special because of its exceptional surface structure, which allows water, dust particles, mud and micro-organisms to "unwind" and bloom in perfect beauty.

[CRAFTS]

It means trade, art.

Yoga Lotuscrafts

More about Lotuscrafts

Intrebari frecvente

Cum va putem ajuta? Informatii generale despre comenzi, plati, retururi, rambursare si livrare le puteti gasi la Termeni si amp; Conditii aici.

Va rugam sa ne contactati la [email protected]

Cod de reducere si carduri cadou

Introduceti codul de reducere si cardurile cadou in caseta de coduri dupa ce alegeti articolele in cosul de cumparaturi. Verificati daca a fost trimis codul si daca s-a calculat reducerea. Puteti utiliza un singur cod la un moment dat. Mai multe

Comanda

Puteti face o comanda cu inregistrarea pe site-ul web sau puteti efectua un apel. Va puteti urmari comanda la inregistrarea in contul meu. Mai multe

Plata

Plata se poate face prin card de credit, prin paypal, la livrare sau prin tranzactie bancara. Mai multe

Expediere si livrare

Comanda este expediata in aceeasi zi lucratoare, dupa ce primim confirmarea comenzii. Articolele care nu sunt disponibile momentan, sunt de obicei expediate in câteva zile lucratoare. Costurile de transport depind de cantitatea comenzilor si de tara de livrare. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 100 lei. Mai multe

Retururi si rambursari

Contractul poate fi anulat in termen de 14 zile de la primirea achizitiei. Puteti returna produsul in cel mult 30 de zile de la anularea contractului. Mai multe

Mai multe intrebari? Ai nevoie de ajutor cu produsul? Contactati-ne la [email protected] sau sunati-ne la +386 (0)40 728 330 si va va ajuta cu placere!

More Information
SKUL1003
MarcaLotuscrafts
Greutate (kg)0.300000
GenFemei

Evaluari si recenzii

impartasiti-va gandurile cu alti clienti

  1. Material is great
    The material is great, but the price is quite high.

1 articol

Spectacol per pagina

Evaluari si recenzii

Cine a văzut acest lucru A văzut și

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate