SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Mobila

Mobilier Lafuma

Ei produc peste 600.000 de bucăți pe an. De la mobilier funcțional pentru camping, glamping, scaune pentru terapie reflexă, mobilier wellness, mobilier de casă terasă și grădină < /strong>sau mari hoteluri de lux și stațiuni. Materialele sunt rezistente la intemperii, mare sau apa de piscine. Scaunele pot fi, de asemenea, bine tapițate și vă fac să vă simțiți ca pe un nor. Culorile pot fi clasice, minerale, bej, negre... si in fiecare sezon adauga liniilor culori trendy. Deci fiecare poate alege după gustul său.

Dar atunci când te așezi pe scaunul lui Lafuma, timpul pur și simplu se oprește și te răsfeți cu plăcerea. Pentru relaxare fara griji acasa sau in vacanta. Pentru momente fericite.

Pentru informații suplimentare, catalog tipărit și comenzi, contactați-ne la adresa de e-mail [email protected]!

Lafuma mobilier - mobilier

De la mobilier funcțional pentru camping, glamping, scaune pentru terapie reflexă, mobilier wellness, mobilier de casă < strong>terasă și grădină sau mari hoteluri și stațiuni de lux.

Vizualizați catalogul

Lafuma mobilier - Linie privilegiată

Linia Privilege se mândrește cu piese de mobilier extrem de confortabile, linii elegante și modele textile excelente. Rafinamentul francez este vizibil aici în toate dimensiunile.

Vizualizați catalogul

Lafuma mobilier - Linie de camping

Mobilierul portabil, pliat are un volum mic, demontat ofera un confort deosebit. Pentru vacanțe liniștite, confortabile, „de lux” în natură.

Vizualizați catalogul

Lafuma mobilier - General line

Să ne relaxăm ca în natură și într-un mediu urban. Pozițiile scaunelor oferă confortului corpului, un fel de poziție antistres. Scaune pentru terase, gradini, apartamente, piscine, terapie...

Vizualizați catalogul