SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Curatatori de perne yoga

Vizualizare ca

13 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Kit Yoga Wash Cleaner Reyoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 78,36 Lei Pret obisnuit 87,05 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Curățători de perne yoga

Pentru a menține igiena și calitatea de lungă durată a pernei de yoga, perna de yoga trebuie curățată corespunzător. Regimul de curățare depinde de stilul de yoga și de gradul de intensitate (ex. yoga fierbinte - mai multă transpirație), de materialul pernei (cauciuc, plută, materiale artificiale) și de frecvența curățării. Pentru o curățare ușoară după antrenament, de ex. detergenți organici pe bază de uleiuri esențiale, oțet. Pentru o curățare profundă ocazională, recomandăm o „baie” pentru o pernă de yoga cu un demachiant mai intens, dar neagresiv. Îl recomandăm în special pentru pernele de yoga care au celule deschise. După fiecare utilizare și curățare, perna de yoga trebuie uscată (șterge cu o cârpă, lăsată desfășurată), dar nu expusă la surse puternice de căldură (soare, încălzitoare).

Două produse de curățat perne yoga destul de universale sunt: ​​ReYoga Kit cleanser și Manduka Mat Wash (Lemongrass sau, doză de călătorie 59ml cu parfum de lavandă sau ghimbir) de curățat perne yoga. Ambele sunt concepute pentru toate tipurile de perne de yoga.

Pernele de yoga din cauciuc natural, cauciuc, au nevoie de îngrijire specială. Cauciucul este un material natural, un material „viu”. Factorii externi afectează și mai mult astfel de perne de yoga. Prin urmare, îngrijirea lor este și mai importantă. Vă recomandăm Manduka Cleaner pentru perne de yoga din cauciuc (Manduka Natural Cleaner). De asemenea, folosim detergenți pentru cauciuc pentru a asigura flexibilitatea cauciucului și o bună aderență.

Pernele din plută pentru yoga sunt foarte durabile și necesită îngrijire minimă. Pluta este un material natural și are efecte antibacteriene și antimicrobiene. În cazul utilizării foarte frecvente, se recomandă curățarea regulată (o dată pe săptămână). Curățați perna cu apă rece și un detergent blând, neagresiv. De asemenea, demachiantul Reyoga este potrivit.

Pentru perne de yoga cu celule deschise, care sunt concepute în primul rând pentru exerciții de mare intensitate cu multă transpirație - de ex. yoga fierbinte, se folosește demachiantul Everyday Manduka.

 

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate