SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Curatatori de perne yoga

Vizualizare ca

15 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Kit Yoga Wash Cleaner Reyoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 78,36 Lei Pret obisnuit 87,05 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Agenti de curatare pentru covorase de yoga

Pentru a mentine igiena si calitatea pe termen lung a covorasului dvs. de yoga, este necesar sa curatati corect covorasul de yoga. Regimul de curatare depinde de stilul de yoga si de nivelul de intensitate (de exemplu, yoga fierbinte - mai multa transpiratie), de materialul covorasului (cauciuc, pluta, materiale artificiale) si frecventa curatarii. Pentru o curatare usoara dupa antrenament, exista de ex. detergenti ecologici pe baza de uleiuri esentiale, otet. Pentru curatarea ocazionala in profunzime, va recomandam o „baie” pentru covorasul de yoga cu un de curatare mai intens, dar neagresiv. Este recomandat in special pentru covorasele de yoga care au celule deschise. Dupa fiecare utilizare si curatare, covorasul de yoga trebuie sa fie uscat (stergeti-l cu o carpa, lasati-l desfasurat), dar nu il expuneti la surse puternice de caldura (soare, dispozitive de incalzire).

Doua produse de curatare destul de universale pentru covorase de yoga sunt: ReYoga Kit cleanser si Manduka Mat Wash (lemongrass cu miros). de lavanda sau ghimbir) un produs de curatare pentru saltele de yoga. Ambele sunt destinate tuturor tipurilor de covorase de yoga.

Perne de yoga din cauciuc natural, cauciuc

Au nevoie de ingrijire speciala. Cauciucul este un material natural, un material „viu”. Factorii externi afecteaza mult mai mult astfel de covorase de yoga. Prin urmare, ingrijirea lor este si mai importanta. Va recomandam Manduka Cleaner pentru covorase de yoga din cauciuc(Manduka Natural cleaner). Cu produse de curatare, asiguram si flexibilitatea cauciucului si o buna aderenta.

Covorase de yoga din pluta

Sunt foarte durabile si necesita ingrijire minima. Pluta este un material natural si are un efect antibacterian si antimicrobian. in cazul utilizarii foarte frecvente, se recomanda curatarea regulata (o data pe saptamana). Curatati perna cu apa rece si un detergent delicat, neagresiv. Produsul de curatare Reyoga cleanser este, de asemenea, potrivit.

Pentru covorase de yoga cu celule deschise, care sunt destinate in principal exercitiilor de mare intensitate cu multe transpiratie - de ex. yoga fierbinte, se foloseste demachiantul de zi cu zi Manduka.

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate