SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Retete

Ne straduim sa oferim clientilor nostri cel mai bun serviciu de returnare posibil. Daca din orice motiv nu va place in mod absolut achizitia, o puteti returna, pentru o rambursare completa sau un schimb.

in conformitate cu Legea privind protectia consumatorilor, clientul are dreptul de a notifica furnizorul (prin telefon, e-mail sau posta, caz in care data renuntarii este relevanta pentru termenul limita de notificare) despre anularea contractului in termen de 14 zile de la primire, daca nu multumit de achizitie, fara a fi nevoit sa precizeze motivele pentru care o fac. Produsele trebuie returnate in cel mult 30 de zile de la anularea contractului, nefolosite si nedeteriorate, cu exceptia cazului in care daune nu au fost cauzate de client. Singura cheltuiala suportata de consumator la returnarea produselor este costul direct de transport. Returul se considera la timp daca coletul este depus in timpul necesar.

Procesul de returnare

  • anularea contractului in termen de 14 zile de la achizitionarea chitantei
  • produsele trebuie returnate in cel mult 30 de zile de la anularea contractului,
  • va rugam sa ne informati despre returnare prin e-mail,
  • articolele returnate trebuie sa fie: nefolosite si nedeteriorate, in stare originala, pastreaza inca etichetele originale,
  • noi suntem  mândri ca ambalajul produselor lor este realizat din materiale reciclate. Când returnati articole, va rugam sa reutilizati acest pachet.

Trimiteti toate returnarile la:

Samana d.o.o.
Britof 27
4000 Kranj
Slovenia

Nu putem fi responsabili pentru pachetele pierdute in tranzit! Pentru a ne asigura ca pachetul dvs. ajunge in siguranta la depozitul nostru, va incurajam sa returnati articolele folosind o metoda de urmarire (cu confirmare de livrare).

Timpul de livrare pentru schimburi si inlocuiri este de obicei de 2–3 saptamâni (inclusiv timpul de expediere) daca articolul este in stoc. Rambursarile vor fi emise pe cardul dvs. de credit de indata ce returnarea dvs. este procesata. Poate dura pâna la 5 zile pentru a fi postate in contul dvs. de credit. Schimburile si inlocuirile vor fi tratate ca comenzi noi; se pot aplica taxe de transport si manipulare.

Articolele originale trimise pentru inlocuire in garantie nu vor fi returnate. Daca nu putem repara sau inlocui un articol si doriti sa il trimitem inapoi asa cum este, va rugam sa indicati acest lucru in formularul de returnare.

Informatii de contact

Daca exista discrepante cu comanda dvs. sau aveti intrebari despre returnari, va rugam sa ne contactati:


Informatii despre companie:

Samana
Britof 27
4000 Kranj, Slovenia - UE

Tel.: +386 40 728 330
de luni pâna vineri de la 8:00 la 3:00 p.m.
E-mail: [email protected]

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate