SOSETE TOESOX FARA DEGETE

prAna

Vizualizare ca

Items 1-36 of 42

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Prana Momento sutien
  La nivelul 157,51 Lei Pret obisnuit 314,97 Lei
 2. Jambiere prAna Kimble Printed 7/8
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 242,37 Lei Pret obisnuit 484,69 Lei
 3. Sutienul sportiv Layna Prana
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 159,93 Lei Pret obisnuit 319,82 Lei
 4. Jacheta pentru femei Prana Hellebore
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 654,57 Lei Pret obisnuit 1.309,08 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

prAna haine la moda si sustenabile

Misiunea lor este de a promova o viata sanatoasa, activa, libera. Ele creeaza haine si accesorii versatile, la moda si durabile pe care le poti purta pentru fiecare ocazie, fiecare aventura, in fiecare zi. Modelele sunt rodul propriilor experiente – yoghini activi, alpinisti si calatori in lume care isi folosesc cunostintele pentru a face haine frumoase, dar durabile.

Stilul lor este clasic cu materiale moderne, mereu trasabile si cu o amprenta minima asupra mediului inconjurator. Inspiratiile si clientii lor sunt sportivi de talie mondiala - Chris Sharma (cu ei de la inceput) si yoghini precum Shiva Rea. Sunt producatori responsabili din punct de vedere social si sustenabili (detinatori ai certificatului de comert echitabil, recicleaza lana, se descurca responsabil...).

Povestea prAnei

prAna, un vechi cuvant sanscrit pentru respiratie, viata si vitalitate a spiritului. praAna este putere, este energie, este fundamentul lumii vii, este energia vietii care umple universul. Tot ce exista este patruns de prAna.

Istoria imbracamintei prAna , care serveste bine in alpinism si yoga, dateaza din 1992. S-a dovedit ca imbracamintea functioneaza perfect si in alte domenii. si asa a inceput; haine care servesc corpul in detaliu in timpul activitatilor sportive, si inainte si dupa.

Valoarea adaugata a hainelor prAna este grija pentru mediu si oameni, sunt facute cu pasiune, cu dragoste, modele grozave...

Primele haine prAna au fost facute intr-un garaj si trimise clientilor in cutii de deseuri cu fructe de la un magazin alimentar local. Au folosit hartie de ziar veche pentru etichete, au adaugat uleiuri esentiale si apoi au taiat etichetele cu cutite pentru pizza. Primul angajat a dormit pe un pat ridicat, care s-a transformat in birou in timpul zilei. Atat de mult si de nedescris mai multa dragoste, pasiune, dorinta si speranta a fost si inca este investita in prAna.

prAna

prAna isi investeste energia, puterea, banii si inima in dezvoltarea durabila de doua decenii si jumatate.

Bumbac organic

Ele acorda o mare importanta utilizarii materialelor organice, proceselor de productie curate, tratamentului corect al oamenilor...

Faptul ca 84% din bumbacul din intreaga lor linie este organic nu este o surpriza, dar este demn de imitatie si admiratie.

Urmareste videoclipul, apoi ajuta-ne sa crestem cererea pentru imbracaminte mai durabila. Distribuiti videoclipul si raspanditi constientizarea despre practica corecta si curata a producatorilor. Este posibil!

Ce s-a schimbat de atunci?

Nu mult si in acelasi timp foarte mult! Brandul prAna s-a dezvoltat si a crescut, dar cei mai multi dintre „primii” angajati sunt inca prezenti. Ei coopereaza si lucreaza cu egalii lor, cu oameni asemanatori, intretin si creeaza schimbari pozitive care servesc aceluiasi scop ca pe vremuri, doar cu mici corectii moderne. Ei promoveaza si sustin utilizarea bumbacului organic, comertul echitabil, energia eoliana si multe altele...

Ambasadorii prAna, alpinismul sportiv Chris Sharma si yoghinul Shiva Rea au fost alaturi de prAna de la inceput, la fel ca multi altii. Ei si, desigur, clientii prAnei ajuta cu toata povestea. Din cauza unor astfel de pasiuni, apartinand iubirii, fondatorul Beaver Theodosakis raspunde in continuare la scrisorile clientilor.

Privind in urma, numele prAna este corect. Daca privim cu nerabdare viitorul, este asadar corect, pentru ca ei se straduiesc pentru schimbare, ei asteapta cu nerabdare viitorul.

Aceasta este povestea lui prAna! impreuna speram sa va placa produsele. Vom fi bucurosi sa primim toate mesajele, opiniile, criticile... si feedback-ul dvs. despre modul in care produsele individuale functioneaza pentru dvs.

MAI MULTE DESPRE PRANA

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate