SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Manduka

Vizualizare ca

Items 1-36 of 55

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Manduka Pro saltea yoga 6mm (180cm)
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 584,83 Lei Pret obisnuit 649,81 Lei
 2. Manduka Eko Lite Saltea yoga 4mm (180 cm)
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 392,80 Lei Pret obisnuit 436,44 Lei
 3. Manduka Pro Lite saltea yoga 4.7mm 180cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 453,90 Lei Pret obisnuit 504,34 Lei
 4. Manduka Begin saltea yoga 5mm 174cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 261,67 Lei Pret obisnuit 290,72 Lei
 5. Manduka saltea yoga Eko 5mm 180cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 444,97 Lei Pret obisnuit 494,39 Lei
 6. Manduka Prolite lunga saltea yoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 497,55 Lei Pret obisnuit 552,82 Lei
 7. Manduka Cork Yoga Block
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 104,55 Lei
 8. Manduka Pro extra lung saltea yoga 6mm 215cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 672,12 Lei Pret obisnuit 746,80 Lei
 9. Transportator de covorașe de yoga Manduka
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,09 Lei Pret obisnuit 96,74 Lei
 10. Manduka Lean Cork Yoga Block
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,05 Lei
 11. Jambiere femei Manduka Presence 7/8
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 239,90 Lei Pret obisnuit 436,20 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Manduka, echipament de yoga de calitate pentru toti yoghinii

Manduka este o companie fondata de profesori de yoga pentru toti yoghinii . Calitatea si eficienta covoraselor si accesoriilor pentru yoga le face unul dintre furnizorii de TOP.

in productia lor, folosesc materiale simple, durabile, naturale si regenerabile - cauciuc natural, fara ingrediente toxice, coloranti sau ftalati. Acestia acorda o atentie deosebita detaliilor si dezvolta constant produse si mai bune, durabile si ecologice.

Manduka

Covorase de yoga Manduka si accesorii pentru yoga

Manduka este unul dintre cei mai mari producatori mondiali de covorase pentru yoga si accesorii pentru yoga. Putem spune cu siguranta ca produsele Manduka sunt de cea mai inalta calitate si sunt cautate de nume mari din lumea yoga. si toti ceilalti.

La Manduka, ei cred ca yoga este pentru toata lumea! Indiferent la ce nivel te afli, cand alegi sa exersezi si de ce alegi sa exersezi, Manduka este aici cu produsele sale pentru a te ajuta in practica!

Manduka a fost fondata pe ideea simpla ca un covoras de yoga mai bun poate schimba lumea. si ca bucuria si pasiunea pentru yoga te pot conduce catre o lume mai pozitiva.

La Manduka, ei dezvolta produse pentru noi. Pentru ca practica noastra sa fie netulburata, sa ne putem concentra doar pe practica, iar produsele ne ajuta in acest sens.

Toate produsele Manduka sunt realizate cu precizie si pasiune. Exista multi ani de cercetare si dezvoltare in spatele fiecarei piese. Una peste alta, are ca scop reducerea deseurilor de mediu. La Manduka, isi dau seama ca este imposibil sa nu lasati macar o mica amprenta asupra mediului.

De aceea ne-au oferit 100% transparenta in deciziile lor si la fiecare pas isi dau seama ca se pot imbunatati. Ceea ce actiunile lor dovedesc in fiecare sezon.


Covoras de yoga Manduka PRO

Cea mai faimoasa linie de saltele de yoga Manduka este linia PRO . Primul covor de yoga PRO a fost realizat cu gandul: pentru a servi pe cei mai pretentiosi - a fost facut special pentru profesorii de yoga! si de ani si ani a fost considerat nr. 1 dintre covorasele de yoga recomandate de profesori din intreaga lume si facute sa reziste o viata!

Astazi avem mai multe versiuni ale liniei Manduka PRO disponibile:

si, de asemenea, covorase „extra” mari, precum  . Toate aceste covorase de yoga sunt disponibile in lungimi diferite.

Linia PRO este fabricata in Germania. Se mandreste cu o garantie pe viata si certificat OEKO-TEX (STANDARD 100 by OEKO-TEX (12.HUS.17706 | Hohenstein HTTI)).

Covorase de yoga cu sare peeling din seria Manduka Pro

Este posibil ca covorasele de yoga din seria Manduka Pro sa nu ofere aderenta dorita atunci cand covorasul este nou. Acest lucru se datoreaza faptului ca este necesar sa „rupeti” stratul superior, protector. Acest strat trece prin practica regulata - asa ca cu cat folosesti mai mult un covoras de yoga din seria PRO, cu atat este mai bine!

Sau accelerati acest proces cu un scrub cu sare .

Urmareste videoclipul de mai jos pentru a afla mai multe. Doar repede:

 • presara sare de mare pe noul saltea de yoga din seria PRO
 • lasa sarea sa actioneze 24 de ore
 • apoi stergeti sarea cu o carpa moale si apa

Garantie pe viata pentru linia Manduka PRO

Ce inseamna garantia pe viata pentru linia Manduka PRO?

Manduka garanteaza ca covorasele de yoga PRO, PROlite si PRO Travel vor dura toata viata covorasului atunci cand sunt utilizate si ingrijite corespunzator. Durata de viata a unui covoras de yoga este de aproximativ 10 ani cu utilizare regulata si ingrijire adecvata. Daca un covoras de yoga din linia PRO se uzeaza din cauza utilizarii regulate in conditii normale, covorasul de yoga va fi inlocuit la Manduka. Acest lucru se aplica pentru maximum un schimb per achizitie.

Manduka nu acopera uzura cosmetica sau deteriorarea rezultata din manipularea sau ingrijirea necorespunzatoare. Nu acopera modificarile post-cumparare, modificarile, neglijenta si utilizarea in scopuri pentru care covorasul nu a fost proiectat. De asemenea, va rugam sa retineti ca garantia Manduka si garantia pe viata nu vor fi onorate daca produsul a fost achizitionat de la vanzatori neautorizati. Pentru fiecare reclamatie in garantie trebuie prezentata o factura, iar produsul trebuie curatat.

Manduka garancija

Ce NU acopera garantia liniei Manduka PRO?

 • Deteriorarea suprafetei cauzata de utilizarea preparatelor cosmetice.
 • Modele de culoare inegale, pete, pete, decolorari... care nu afecteaza functia saltea de yoga.
 • Riduri cauzate de manipulare, depozitare necorespunzatoare. (Este recomandat sa aveti un covoras de yoga fie asezat pe podea, fie rulat cu partea superioara indreptata spre exterior.)
 • Deteriorari care s-ar produce daca ai pune covorasul de yoga in masina de spalat.
 • Daune cauzate de utilizarea unui aspirator.
 • Deteriorari din cauza curatarii necorespunzatoare si a utilizarii detergentilor care nu sunt destinati ingrijirii si curatarii liniei PRO. (Curatati covorasul de yoga din linia PRO cu detergentul Wash & Refresh sau cu apa.)
 • Nu acopera modificarile post-cumparare, modificarile, neglijenta si utilizarea in scopuri pentru care covorasul nu a fost proiectat.
 • Va rugam sa retineti ca garantia Manduka si garantia pe viata nu vor fi onorate daca produsul a fost achizitionat de la vanzatori neautorizati.
 • Leziuni care s-ar produce daca un covoras de yoga din linia PRO ar fi folosit in scopuri pentru care nu a fost destinat (ex. fitness cu greutati).
 • Mirosul care ar aparea la folosire si daca saltea de yoga nu este ingrijita si nu este curatata.

Caracteristici:

 • Covoarele din seriile Almost Perfect si Extra Large nu fac parte din linia de produse care are o garantie pe viata.
 • Garantia pe viata nu se aplica covoraselor de yoga „de studio” care sunt utilizate intr-un studio de yoga.

Revendicare de garantie a liniei Manduka PRO

Pentru fiecare reclamatie in garantie trebuie prezentata o factura, iar produsul trebuie curatat. Puteti aduce produsul la magazinul de unde l-ati cumparat. Daca trimiteti produsul inapoi vanzatorului de unde l-ati cumparat sau direct la Manduka, va acoperiti singuri costurile de transport.

Daca faceti o reclamatie prin e-mail, trebuie sa precizati, sa descrieti ce este in neregula cu produsul si sa atasati o poza a facturii si o poza a produsului, precum si un detaliu foto cu deteriorarea produsului.


Linia de saltele de yoga Manduka eKO

Namaste, firesc.

Linia eKo de covorase de yoga de la Manduka este fabricata 100% din cauciuc natural . Este realizat in mod durabil din resurse regenerabile. Acesta este cel mai durabil covoras de yoga de pe piata, fabricat din cauciuc natural. Covorasele de yoga din linia eKo ofera o suprafata superioara aderenta naturala . Spre deosebire de alte covorase de yoga de pe piata din cauciuc natural, linia eKo de la Manduka este singura cu o suprafata superioara cu celule inchise !

Avem mai multe versiuni disponibile:

Toate aceste covorase de yoga sunt disponibile si in lungimi diferite

MAI MULTE DESPRE MANDUKA

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate