SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Malas, coliere, bratari

Bijuterii yoga: bratari, coliere, bratari

Bratarile

Bijuterii yoga (din pietre semipretioase sau margele de lemn) reprezinta adesea o amuleta care ne protejeaza si ne ridica starea de spirit.

Ce este mala? Cum folosim putin?

Colierele Mala pot fi facute din margele de lemn, seminte, pietre semipretioase sau pretioase sau pietre pretioase. Mala este format din 108 margele. Numarul 108 este un numar sacru in multe culturi, in special in traditia hindusa. Numarul provine din inmultirea celor 12 „case astrologice” cu cele 9 planete. Fiecare mala are, de asemenea, o margele sau un ciucuri Guru pentru a ne aminti de profesorii din viata noastra.

in mod traditional, tinem putin intre degetul mare si degetul mijlociu, astfel incat fiecare minge sa treaca prin deget si degetul mare. La aceasta, mantra este recitata fie in tacere, fie cu voce tare. Se spune ca cele mai puternice mantre sunt cele care se repeta in tacere in minte. Facem acest lucru pana cand ajungem la Balul Guru.

Puterea colierului Mala nu poate fi negata. Putem vedea rapid efectele sale pozitive. incearca-l si gaseste-ti propriul colier Mala care iti va indeparta grijile.
© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate