SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Caramizi yoga, curele yoga, roata yoga

Vizualizare ca

28 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Manduka Lean Cork Yoga Block
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,05 Lei
 2. Manduka Cork Yoga Block
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 104,55 Lei
 3. Cork Yoga Block Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,05 Lei
 4. Bloc pluta Yoga
  La nivelul 85,35 Lei Pret obisnuit 106,69 Lei
 5. Lotuscraft -uri cu centură de yoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 67,64 Lei
 6. Curea pentru yoga, Yoga Design Lab, 240 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 90,68 Lei Pret obisnuit 106,69 Lei
 7. Roata de yoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 279,32 Lei Pret obisnuit 310,36 Lei
 8. Supliment scaun yoga pentru yoga Iyengar
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 436,20 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina
 

Accesorii yoga

Doriti sa progresati in pozitiile yoga sau sa va usurati intr-o pozitie in care corpul are nevoie de mai mult sprijin?  Blocuricurele, bolsterscovorase, role,  paturi, tampoane pentru ochi, accesorii yoga care duc practica de yoga (si alte exercitii) si meditatia la urmatorul nivel.

Multe stiluri/tipuri de yoga in practica folosesc accesorii care ofera o calatorie mai sigura la asane, sustin asanele in care stam mai mult, creeaza mai mult spatiu si stabilitate si aduc un element mai distractiv practicii in sine.

Blocuri de yoga

Blocurile de yoga sunt o recuzita populara folosita in practica yoga pentru a imbunatati flexibilitatea, aprofunda intinderile si ofera suport pentru posturi provocatoare. Aceste blocuri sunt de obicei realizate din spuma, pluta sau lemn si vin in diferite forme si dimensiuni pentru a se potrivi diferitelor tipuri de corp si yoga. stiluri.

Blocuri, care sunt folosite pentru a adanci intinderea, pentru stabilitatea si alinierea corecta a asanelor, apropie membrele in asanele lui Utthita Trikonasana, Uttanasana... servesc ca suport in pozitiile sezand Lotus, Virasana, Eka pada Rakapotasana... pentru coapsele si soldurile care sunt mai putin flexibile, adancesc deschiderea pieptului in asanele Supta Virasana, Matsyasana, Setubandhasana.

Exista blocuri de spuma, pluta, lemn, majoritatea au dimensiuni universale (10x15x23 cm). Le puteti regla la trei inaltimi diferite, in functie de asana pe care o executati - cea mai lunga inaltime, cea mai scurta si cea plata.

Blocurile de yoga sunt deosebit de utile pentru practicantii care sunt incepatori in yoga sau care au o flexibilitate limitata, deoarece pot ajuta la modificarea pozitiilor pentru a le face mai accesibile. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru a ajuta practicantii cu experienta sa obtina ipostaze mai avansate, oferind sprijin suplimentar sau stabilitate.

Pe langa faptul ca ajuta la posturi, blocurile de yoga pot fi folosite si pentru exercitii de consolidare a fortei, cum ar fi genuflexiuni si fandare. Sunt utile si pentru a crea o pozitie confortabila asezata in timpul meditatiei.

in general, blocurile de yoga sunt un instrument versatil si esential pentru orice practicant de yoga care doreste sa-si aprofundeze practica, sa-si imbunatateasca flexibilitatea si sa obtina o mai buna aliniere in pozitiile lor.


Creele de yoga

Cenelele de yoga sunt o recuzita versatila folosita in practica yoga pentru a ajuta la obtinerea alinierii adecvate, a creste flexibilitatea si a adanci intinderile. De obicei, sunt fabricate din bumbac, nailon sau alte materiale durabile si sunt disponibile in diferite lungimi si latimi.

Scopul principal al unei curele de yoga este de a extinde raza de actiune a bratelor, picioarelor sau trunchiului, permitandu-va sa va deplasati mai adanc intr-o pozitie care altfel ar putea fi inaccesibila. De exemplu, daca te straduiesti sa ajungi la degetele de la picioare intr-o indoire in fata asezat, poti sa-ti treci cureaua in jurul talpilor si sa te tii de capete pentru a te trage usor inainte.

Cenelele de yoga pot fi folosite si pentru a modifica pozitiile studentilor cu mobilitate limitata, rani sau muschi stransi. infasurand cureaua in jurul unei parti a corpului sau folosind-o pentru a va sustine greutatea, puteti reduce intensitatea unei pozitii sau o puteti face mai accesibila.

in general, curelele de yoga sunt un instrument util pentru orice nivel de yoghin care cauta sa-si imbunatateasca practica si sa-si imbunatateasca alinierea, flexibilitatea si puterea. Ele pot fi folosite intr-o varietate de moduri si sunt un plus valoros pentru orice colectie de accesorii de yoga.

Creele de yoga, care servesc ca prelungire a membrelor in ipostaze precum Gomukhasana, Natarajasana, Paschimottanasana... pentru a intra in siguranta in pozitie, tineti-o corect, pastrand confortul si usurinta. Curelele sunt rezistente, din tesatura de bumbac, cu catarama pe o parte si variaza ca grosime si lungime. Strangerea prea stransa poate creste tensiunea in zonele umerilor si gatului.

Indiferent de asana, asigurati-va ca mentineti o prindere moale pe centura.

Roata de yoga (roata)

O rola de yoga, cunoscuta si sub numele de roata de yoga, este un suport cilindric folosit in practica yoga pentru intindere, intarire si eliberare de tensiune in muschi. De obicei, este fabricat din materiale durabile, cum ar fi plasticul sau pluta si variaza in dimensiuni de la mic la mare.

Rolele de yoga sunt concepute pentru a oferi sprijin si stabilitate in timpul posturilor de yoga, permitand practicantilor sa-si adanceasca intinderile si sa isi imbunatateasca alinierea. Ele pot fi, de asemenea, folosite pentru masaj si eliberare miofasciala, prin rularea rotii peste muschii stransi sau dornici pentru a ajuta la eliberarea tensiunii si la imbunatatirea circulatiei.

Roata de yoga (roata) este un dispozitiv relativ nou care a fost pus in practica de yogi Dharma Mittra. Scopul principal al rolei este de a imbunatati flexibilitatea spatelui si de a deschide partea din fata a corpului - se intinde si deschide usor pieptul, umerii, spatele si soldurile. De asemenea, aduce mai mult dinamism in practica.

Rolele de yoga vin intr-o varietate de culori, texturi si densitati pentru a se potrivi diferitelor nevoi si preferinte. Unele role au o suprafata neteda, in timp ce altele sunt texturate sau au caneluri pentru a oferi un efect de masaj mai profund. Densitatea rolei poate varia, de asemenea, rolele mai ferme oferind o experienta de masaj mai intensa, in timp ce cele mai moi sunt mai potrivite pentru intindere usoara si relaxare.

in general, rola de yoga este un instrument versatil si eficient pentru imbunatatirea beneficiilor practicii yoga, promovarea sanatatii fizice si a bunastarii si ameliorarea stresului si tensiunii din organism.

Cateva exemple de asane in care puteti folosi o rola: Hanumanasana, Pincha Mayurasana, Salamba Sarvangasana, Halasana.


Yoga accesorize incurajeaza o persoana sa cunoasca asanele, abilitatile si potentialele lor in siguranta, sa-l ajute in procesul de invatare si, mai presus de toate, sa se asigure ca se simte confortabil. Daca nu ati incercat niciunul dintre aceste ajutoare uimitoare, este timpul sa cunoasteti efectele lor pozitive.
© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate