SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Pura Vida

Vizualizare ca

Items 1-36 of 57

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Pura Vida cercei Opal Saturn
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 106,69 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Bijuterii Pura Vida, bratari lucrate manual - PURE LIFE

Era vara lui 2010 cand prietenii Griffin Thall si Paul Goodman din California de Sud au plecat sa studieze in Costa Rica. Au descoperit rapid farmecele Costa Rica - apusuri fantastice, plaje, surfing, sate fermecatoare si, mai presus de toate, au descoperit oameni minunati cu o sclipire in ochi. S-au indragostit imediat de modul de viata relaxat, in care conteaza sinceritatea si prietenia.

intr-o zi, intr-un sat mic, au dat peste un cuplu tanar, Jorge si Joaquin, care vindeau bratari lucrate manual pe strada. Frumos, colorat, facut cu pasiune. Dar Jorge si Joaquin s-au luptat pentru a supravietui. Locuiau intr-o camera cu familia, iar putinul venit pe care il castigau din vanzarea bratarilor era suficient pentru a se descurca zi de zi.

Griffin si Paul si-au suflecat manecile. Au vrut cu disperare sa ajute acea familie. Asa ca au comandat sa le fie facute 400 de bratari. si pe aceia ii vor duce acasa... si asa a inceput povestea si distractia!
Pura Vida
Pura Vida

Primele bratari din Costa Rica au fost plasate intr-un butic local si epuizate in cel mai scurt timp . Acestea nu erau doar bratari de prietenie. Au devenit o miscare care celebreaza lucrurile simple din viata! Costaricanii o numesc Pura Vida (viata pura), iar acestea nu sunt doar cuvinte. Pentru ei, Pura Vida inseamna un stil de viata, sa te bucuri de micile placeri ale vietii, sa incetinesti si sa te predai unei vieti perfecte.

Griffin si Paul si-au unit fortele cu Jorge si Joaquin si cu alti artizani locali din Costa Rica. Bratarile realizate manual in nesfarsite combinatii de culori sunt unice. Fiecare este la fel de unic ca si persoana care o poarta! La inceput vindeau doar cateva bratari pe saptamana, dar in curand totul a devenit o miscare cu milioane de bratari vandute pe an.

Asa s-a raspandit Pura Vida in intreaga lume. Produsele sunt selectate cu mare responsabilitate fata de persoanele implicate in procesul de fabricatie. in ultimii ani, au cooperat cu peste 200 de organizatii caritabile. Au donat peste 4 milioane de dolari.

Pura Vida
Pura Vida

Certificat de comert echitabil

Pura Vida sprijina companiile care lupta pentru conditii bune si echitabile de munca pentru angajati. Facilitatile de productie certificate de comert echitabil trebuie sa respecte standarde sociale, de mediu si economice stricte pentru a proteja sanatatea si siguranta angajatilor.

Fiecare achizitie ii ajuta pe multi. Pentru a crea comunitati pentru a oferi locuri de munca durabile, pentru a functiona organizatii de caritate, atat pentru a ajuta oamenii, cat si pentru a ne conserva planeta.

MAI MULTE DESPRE FAIR TRADE PURA VIDA

MAI MULTE DESPRE PURA VIDA

Pura Vida

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate