SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Lotuscrafts

Vizualizare ca

Items 1-36 of 38

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Pentru yoga, cilindric Ø 24 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 266,47 Lei
 2. Mala Rosewood Lotuscrafts, Jewlery Yogic
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 116,14 Lei
 3. Perna de meditatie Zafu Zen Kapok 35 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 227,68 Lei
 4. Perna de meditatie Zen jumatate de luna
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 5. Lotuscraft -uri cu centură de yoga
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 67,64 Lei
 6. Cork Yoga Block Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,05 Lei
 7. Perna pentru meditatie Zafu Zen Ø 31 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 8. Meditatie Kit Lotuscrafts #1
  Evaluare:
  0%

  La nivelul 488,23 Lei Pret obisnuit 610,30 Lei

 9. Perna de meditatie Zafu Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 10. Meditație Dharma Standard Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 314,97 Lei
 11. Meditație Dharma Lotuscrafts mari
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 314,97 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Lotuscrafts - Accesorii pentru yoga, perne de meditatie si covorase de yoga

Lotuscrafts vine la noi din Austria. Dorinta lor este de a inspira oamenii sa se angajeze in meditatie si yoga . Prin urmare, produsele lor sunt de calitate si organice. Numele lor in produse combina puritatea, frumusetea, arta speciala de a face din materiale naturale, umane si ecologice (bumbac, spelta, lana capoc).

Productia lor locala are grija de un proces verde, curat la fiecare pas - de la inceputul pana la sfarsitul lantului de productie, in toate procesele de lucru se straduieste sa conserve resursele naturale si o atitudine onesta fata de toti oamenii implicati in proces. Sunt titulari ai certificatului  GOTS.

INSPIRaM PENTRU A EXERCItI!

[LOTUS]

Floarea de lotus este un simbol al puritatii, pacii si frumusetii in multe culturi din Orient. Floarea de lotus este foarte speciala datorita structurii sale exceptionale de suprafata, care permite apei, particulelor de praf, noroiului si microorganismelor sa se „desfasoare” si sa infloreasca intr-o frumusete perfecta.

[MEŞTEŞUGURI]

inseamna comert, art.

Lotuscrafts - Accesorii pentru yoga, perne de meditatie si covorase de yoga

Yoga, yoga restaurativa, meditatie, „mindfulness”

Ele devin din ce in ce mai populare intr-o lume din ce in ce mai complexa, rapida si digitalizata. Aceasta este practica potrivita pentru a obtine pacea interioara, pentru a promova o atitudine calma si fericita fata de viata si/sau pentru a aprofunda modul spiritual de viata.  

Bumbac organic – pur si simplu cel mai bun pentru mediu si oameni!

La nivel mondial, cantitati mari de ingrasaminte si pesticide sunt folosite in cultivarea bumbacului obisnuit. Cultura bumbacului reprezinta aproximativ 25% din utilizarea globala a insecticidelor si 10% din utilizarea pesticidelor , desi reprezinta doar 4% din totalul terenurilor arabile . Pentru fiecare tricou, de exemplu, aproximativ 150 de grame de otrava aterizeaza in campurile de bumbac.

Utilizarea excesiva a substantelor chimice reduce fertilitatea solului, iar daunatorii devin mai rezistenti. Agricultura organica controlata interzice utilizarea pesticidelor si ingrasamintelor chimice sintetice toxice si nedegradabile, astfel incat solul si apele subterane sa nu fie poluate.

De asemenea, este interzisa utilizarea organismelor modificate genetic. Oamenii care lucreaza in fabricile textile sunt, de asemenea, expusi zilnic la toxine din productia normala de bumbac. De aceea Lotuscrafts a rezistat unor astfel de practici murdare, iar produsele lor se lauda cu certificatul GOTS ( Global Organic Textile Standard).  

Ce este GOTS?

GOTS acopera intregul lant de productie, de la extragerea materiilor prime din campurile de bumbac organic pana la ambalaje . in toate etapele, acestea tin cont de procese ecologice, materiale si standarde sociale.

Lotuscrafts

Sunt incluse, de asemenea, standardele sociale ale Organizatiei Internationale a Muncii - asigurarea salariilor echitabile, protectie la locul de munca si libertatea de asociere, protectie impotriva substantelor chimice toxice, interzicerea muncii fortate, munca copiilor, hartuirea si discriminarea.

GOST include cateva „beneficii” suplimentare pentru persoanele implicate in proces – de exemplu: efectueaza exercitii de evacuare in caz de incendiu... Este implicata si in procesele de obtinere a fibrelor din animalele organice controlate – lana.

MAI MULTE DESPRE LOTUSCRAFTS

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate