SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Geanta de covorasa de yoga Pune Lotuscrafts

Geanta de covor de yoga din bumbac 100% organic. Canvas respirabil, astfel incât covorasul de yoga sa poata „respira”. De asemenea, suficient de spatios pentru un prosop de yoga, tricou.

Yoga mat bag made of 100% organic cotton. Breathable canvas so the yoga mat can "breathe". Also spacious enough for a yoga towel, T-shirt.

On the outside there is a small pocket with a zipper for your "valuables" (keys, phone ...). A wide adjustable strap ensures a comfortable fit. Ecological & fair: High-quality, ecological products. Made with love. Enjoy your yoga practice!

Yoga mat bag Pune Lotuscrafts

 • yoga mat bag
 • spacious enough for a yoga towel, T-shirt ...
 • on the outside pocket with zipper for wallet, keys, phone ...
 • full-length zipper for quick and easy access to the interior
 • wide, adjustable strap for comfortable carrying
 • material: 100% organically grown cotton (durable and breathable fabric)
 • on top also a strap, a holder
 • GOTS eco certificate
 • dimension: length: 66 cm / Ø 18 cm
 • made in India

Cleaning

You can wash the LotusCrafts yoga bag in the washing machine at lower temperatures (30 degrees). Do not use bleach. Do not tumble dry. Ironing is not necessary.


Lotuscrafts

Their name in the products combines purity, beauty, special art of making from natural, human and environmentally friendly materials (cotton, spelt, kapok wool).

[LOTUS]

The lotus flower is a symbol of purity, peace and beauty in many cultures in the East. The lotus flower is very special because of its exceptional surface structure, which allows water, dust particles, mud and micro-organisms to "unwind" and bloom in perfect beauty.

[CRAFTS]

It means trade, art.

Yoga Lotuscrafts

More about Lotuscrafts

Intrebari frecvente

Cum va putem ajuta? Informatii generale despre comenzi, plati, retururi, rambursare si livrare le puteti gasi la Termeni si amp; Conditii aici.

Va rugam sa ne contactati la [email protected]

Cod de reducere si carduri cadou

Introduceti codul de reducere si cardurile cadou in caseta de coduri dupa ce alegeti articolele in cosul de cumparaturi. Verificati daca a fost trimis codul si daca s-a calculat reducerea. Puteti utiliza un singur cod la un moment dat. Mai multe

Comanda

Puteti face o comanda cu inregistrarea pe site-ul web sau puteti efectua un apel. Va puteti urmari comanda la inregistrarea in contul meu. Mai multe

Plata

Plata se poate face prin card de credit, prin paypal, la livrare sau prin tranzactie bancara. Mai multe

Expediere si livrare

Comanda este expediata in aceeasi zi lucratoare, dupa ce primim confirmarea comenzii. Articolele care nu sunt disponibile momentan, sunt de obicei expediate in câteva zile lucratoare. Costurile de transport depind de cantitatea comenzilor si de tara de livrare. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 100 lei. Mai multe

Retururi si rambursari

Contractul poate fi anulat in termen de 14 zile de la primirea achizitiei. Puteti returna produsul in cel mult 30 de zile de la anularea contractului. Mai multe

Mai multe intrebari? Ai nevoie de ajutor cu produsul? Contactati-ne la [email protected] sau sunati-ne la +386 (0)40 728 330 si va va ajuta cu placere!

More Information
SKUL0003
MarcaLotuscrafts
Greutate (kg)0.410000

Evaluari si recenzii

impartasiti-va gandurile cu alti clienti

 1. Dobro izdelana
  Prostorna kot je opisano. Dobro izdelana.

1 articol

Spectacol per pagina

Evaluari si recenzii

Mai multe produse de la brand Lotuscrafts

Cine a văzut acest lucru A văzut și

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate