SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Gaiam

Vizualizare ca

19 Items

Filtre
  • Poziţie
  • numele produsului
  • Preț
Poziţie
36
  • 36
  • All
per pagina

Gaiam - covorașe de yoga, haine de fitness și produse de wellness

GAIAM este un brand din SUA care ne oferă o o selecție foarte largă de covorașe de yoga, accesorii yoga, echipamente de fitness, echipamente de pilates, echipamente de meditație, mingi de masaj și alte accesorii de masaj, benzi elastice pentru exerciții, haine yogași alte exerciții și mai multe produse pentru diferite tipuri de exerciții.

Gaiam yoga

La Gaiam, își doresc ca produsele lor să atingă cât mai mulți oameni, pentru ca cât mai mulți dintre noi să fim activi și să avem grijă de sănătatea noastră. Misiunea mărcii este de a „face yoga, fitnessul și exercițiile fizice accesibile tuturor” și se străduiesc să creeze produse care să-i ajute pe oameni să-și atingă obiectivele de sănătate și bunăstare.

Oferă o selecție largă de articole, atât în ceea ce privește materialele, cât și prețurile. Produse pentru o viață activă doar PENTRU TINE!

Gaiam

Produse pentru yoga, fitness și alte exerciții

Ne oferă produse pentru yoga, fitness și alte exerciții, pentru toate nivelurile de dificultate. Sunt alături de noi de la pașii inițiali până la nivel profesional. De la începător la profesionist. Și așa cum practica yoga este potrivită pentru toată lumea (pentru bărbați, femei și copii, pentru tineri și bătrâni, pentru toată lumea, indiferent de condiția fizică, caracteristicile fizice ale individului...), la Gaiam vei găsi produsele potrivite. pentru tine!

Gaiam yoga

La Gaiam, s-au specializat în producția de produse legate de yoga, fitness și wellness. Compania a fost fondată în Boulder, Colorado în 1988 și de atunci a devenit un brand lider în industria vieții active, sănătății și wellness.

Gaiam (pronunțat „GUY-um”) provine de la numele vechii zeițe grecești Mama Pământ – și înseamnă „Eu sunt”. Înseamnă, aproximativ, „Eu sunt Pământul”. Ei doresc să obțină interconexiune. La Gaiam, ei cred că hrănind, protejând și respectând Pământul și pe toată lumea și tot ceea ce există aici, ne îmbogățim propriile vieți și viața generațiilor viitoare.

Gaiam yoga

Mai multe despre Gaiam

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate