SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Gumbies

Vizualizare ca

20 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Sandale Slingback Gumbies - Flip Flops
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 119,63 Lei Pret obisnuit 184,03 Lei
 2. Slapi Gumbies Duckbill pentru apa
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 87,14 Lei Pret obisnuit 145,24 Lei
 3. Plaja Gumbies Flip Flops
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 113,57 Lei Pret obisnuit 169,49 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Flip-flops Gumbies eco

incaltamintea Gumbies vine la noi din Australia insorita . Cine nu ar sti mai bine care este cea mai buna incaltaminte usoara decat cineva dintr-o tara in care nu exista iarna.

Flip flops Gumbies, flip flops

Cand tatal lui Gumbies, Michel Maurer , a descoperit ritualul Walkabout printre aborigenii la varsta de 18 ani, nu avea idee ca va avea un asemenea impact asupra drumului sau de viata. Spiritul lui nelinistit, dorinta de libertate, de aventuri, de culmile vietii, de ceva mai mult care nu se afla in regularitatea oamenilor obisnuiti, l-au facut sa descopere din ce in ce mai multe. Scaparile lui au fost evadari catre viata „reala”, spre experienta reala. Curand, dorintei de aventuri i s-a alaturat dorinta de realizari in afaceri.

Cu niste bani, un rucsac pe umeri si un cap plin de vise, si-a pornit sa-si gaseasca fericirea, drumul. in timpul calatoriei, a facut slujbe ciudate si, uneori, s-a dedicat muncii manuale. Apoi a citit un articol la un targ in aer liber din Utah despre succesul lui John Lobb si fabricarea lui de incaltaminte si asta a fost tot. S-au creat primii germeni ai papucilor Gumbies.

gumbies_nataikaci_japonke_naravna_guma_juta_bombaz_story_3

Noul brand ar trebui sa reflecte o pasiune pentru simplitate , utilizare si, cel mai important – libertate ! Utilizarea obligatorie a materialelor naturale, a materialelor reciclate si o dependenta puternica de bazele etice au fost cheia pentru inceputul crearii de slapi perfecte .

Ce bine am facut?

Trees planted
Tons of CO₂ removed from the atmosphere annually*
 
Tons Ocean plastic recovered
Equivalent bottles
 

„Ingredientele” cheie ale slapilor Gumbies „s-au asamblat” destul de logic. Anvelopele vechi, uzate, erau prea crude pentru a putea folosi talpa. Dar cand a combinat acest cauciuc aruncat impreuna cu iuta , rezistenta si durabilitatea materialului au crescut. De asemenea, o astfel de talpa combinata perfect cu talpa intermediara EVO , ceea ce inseamna confort si un pas „moale” . Exista un strat de panza deasupra, deoarece panza este prietenoasa cu pielea , ofera o atingere blanda si naturala si respira bine. Combinatiile frumoase de culori completeaza finisajul. si aceste combinatii de culori nu sunt intamplatoare, fiecare are propria poveste. Astfel, Gumbies s-au nascut slapi!

si, de asemenea, credinta lui Michel (toata lumea ar trebui sa fie constienta de acest lucru si sa o urmeze):

„Viata este prea scurta pentru a o da peste cap. Nu te complica! Calareste un val, urca pe un munte, poarta Gumbies!”

gumbies_insular

Slapii Gumbies au fost asadar, si inca se creeaza, dintr-o pasiune pentru natura, pentru o viata activa in afara. Sunt simple, minimaliste, cu protectie completa a piciorului. Calatoriile si cautarea experientelor in domeniul sportului, expeditiile de cercetare, ratacirea pe planeta noastra au contribuit la dezvoltarea a ceea ce cred ei la Gumbies - incaltaminte la fel de simpla, dar la fel de functionala pe cat nu a fost niciodata.

Realizata dupa forma piciorului, cu o bucla extrem de confortabila intre degete, o talpa intermediara flip-flop care amortizeaza socurile la mers si alergare, o talpa cu o prindere aproape lipicioasa...

Papuci Gumbies

Flip-flops Gumbies eco

slapii Gumbies sunt fabricati din materiale naturale si reciclate. Materiale ecologice.

Ce recicleaza?

Pentru talpa se foloseste cauciuc reciclat . Recicleaza anvelopele si anvelopele auto. slapii Corker sunt fabricati din pluta , fara a dauna mediului. Folosesc pluta din Portugalia (unul dintre cei mai mari producatori din lume). Pluta este un material durabil, scoarta este indepartata din copac la fiecare 10 ani, apoi copacul este regenerat. si repeta procesul. Ei fac toate acestea cu mare grija si protectie a copacilor. Ei folosesc poliester din sticle reciclate pentru curelele si brantul slapilor Duckbill.

Recicleaza bumbacul  pentru slapi clasici. Folosesc sau recicleaza tricouri vechi din bumbac si alte haine, resturi de material din productiile din industria textila... Bumbacul reciclat este folosit pentru  slapii Corker . Flip-flops sunt ambalate in ambalaje din plastic 100% reciclat (desi sunt active in gasirea de noi metode de ambalare fara plastic), cu componente biodegradabile.

Flip-flops Gumbies eco

Gumbies este un stil atemporal , mereu „in”, functionalitate completa , aspect proaspat . Varsta nu este o problema (sunt pentru toata lumea), la fel cum cei mai buni prieteni nu sunt! Este intotdeauna cea potrivita!

Lasa-ti calatoria sa inceapa acum! „Lasa-ti calatoria sa inceapa!”
© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate