SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Toesox

Vizualizare ca

25 Items

Filtre
  • Poziţie
  • numele produsului
  • Preț
Poziţie
36
  • 36
  • All
per pagina

Sosete Toesox fara degete pentru sportul descult

Toesox sunt sosete pentru toate activitatile sportive „descult” pilates, yoga, dans, arte martiale, fitness,... talpa anti-alunecare brevetata Toesox tine pe toate tipurile de suprafete, iar specialitatea este cea cu 5 degete. sosete, care ofera o mai buna aderenta si stabilitate.


Sosete Toesox - de ce?

Toesox

Destinde-ti degetele de la picioare, lasa-ti picioarele sa respire.

Socrate a spus deja: „Cand picioarele noastre sunt ranite, atunci suntem raniti intregi”. Cu totii am experimentat cum ne pot rani picioarele , nu numai pe cei mai expusi la durere, cum ar fi dansatorii profesionisti, ci si dureri de picioare prea des in viata noastra de zi cu zi.

Seara afara, in tocuri, la discoteca sau la serviciu (meserie de vanzatoare, profesoara, medic...) si multe alte situatii care ne provoaca dureri la picioare. intampinam asta si in sport - va puteti imagina doar ce fel de degete aveti atunci cand va scoateti pantofii de alergat, bocancii de drumetie, pantofii de catarat?

Toesox

Exista 26 de oase in picior, 33 de articulatii, mai mult de 100 de muschi , tendoane, ligamente... Toate acestea, atat de mult din toate pe o parte destul de mica a corpului nostru. si nu e de mirare ca picioarele noastre tipa ca nu facem ceea ce trebuie. Sa-i ajutam!

Cu sosetele Toesox poti face cu usurinta primul pas foarte important spre a te simti mai bine. Purtati-le doar!

Sa ne intindem degetele

Plasarea fiecarui deget separat are scopul sau. Destinderea degetelor de la picioare este cel mai bun lucru pentru picioarele noastre. iti „face” degetele sa inceapa sa se miste, sa lucreze. Cand miscam degetele de la picioare, atenuam disconfortul si durerea din picioare.

O astfel de miscare este de mare ajutor chiar si in cazul neuromului Morton sever sau al picioarelor anterioare (inflamatia nervului longitudinal din picior care „poarta” senzatiile degetelor de la picioare). 

Destinderea degetelor de la picioare creste fluxul de sange catre picioare, indrepteaza oasele, intareste muschii...

MAI MULTE DESPRE TOESOX

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate