SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Inele

Inele Pura Vida

Inelele sunt un tip de bijuterii care se de obicei se poarta pe degete, dar pot fi purtate si pe alte parti ale corpului, cum ar fi degetele de la picioare sau urechi. Inelele au forma rotunda si constau de obicei dintr-o banda sau inel care se invarte in jurul degetului, cu un element decorativ sau o piatra plasata deasupra. Inelele pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv metale pretioase precumaur, argint si platinasi pietre pretioase, diamante si alte pietre pretioase sau semipretioase.

Majoritatea inelelor Pura Vida sunt emailate, ceea ce asigura rezistenta si stralucire. Emailul este un proces de prelucrare cu pulbere de sticla si temperatura ridicata. Este o acoperire cu pulbere de sticla. Articolul se stropeste cu pulbere de sticla, se incalzeste de la 800 la 900 de grade, pulberea se topeste, iar cand se raceste, se intareste pentru a forma o glazura stralucitoare, neteda, rezistenta chimic si durabila. Articolul cu email este rezistent la razele UV, culoarea nu se estompeaza.

Ce marime de inel este potrivita pentru tine? Cum se masoara?

Luati o banda de masurare si masurati circumferinta zonei degetului in care veti purta inelul. Daca circumferinta degetului este intre doua marimi, alegeti dimensiunea mai mare.

Bijuteriile Pura Vida sunt lucrate manual. Prin urmare, dimensiunile pot varia usor de la o piesa la alta.

Inelele pot avea diferite scopuri, de la pur decorativ la simbolic sau functional. Sunt adesea oferite cadou la ocazii importante precum logodne, nunti, absolviri sau aniversari. in general, inelele sunt o bijuterie atemporala si versatila, care poate adauga eleganta, personalitate si semnificatie oricarei tinute sau ocazii.

Bijuterii lucrate manual Pura Vida

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate