SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Bolstere

Vizualizare ca

22 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Perna de meditatie Zen jumatate de luna
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 2. Perna pentru meditatie Zafu Zen Ø 31 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 3. Perna de meditatie Zafu Zen Kapok 35 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 227,68 Lei
 4. Pentru yoga, cilindric Ø 24 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 266,47 Lei
 5. Patura Mohair
  La nivelul 676,49 Lei Pret obisnuit 751,65 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Perne și pături pentru suport în poziții, pentru savasana, meditație

Pătură de yoga

Pătura de yoga este un accesoriu indispensabil pentru meditație, pentru asane statice și asana savasana; poziția corpului atunci când stăm întinși pe podea și ne simțim calzi și confortabili. Pătura poate oferi, de asemenea, un mare suport și confort în alte asane - de la cele de bază (suport pentru pozițiile de ședere) la cele avansate (ustrasana, stat în cap). Pătura poate fi rulată pentru a relaxa picioarele și a sprijini partea inferioară a spatelui sau poate fi folosită ca pernă pentru genunchi. Avantajul său este ajustarea înălțimii și formei. Realizată din materiale naturale sau ecologice, va menține o căldură plăcută chiar și în timp ce vă odihniți pe canapea.

Perne de yoga

Sunt pernele căptușite de formă rectangulară sau cilindrică, care te ajută să te relaxezi complet în asane, să înmoi corpul și să permiți întinderi treptate și sigure. Sunt disponibile în diferite dimensiuni și greutăți, umplute cu diverse materiale - de exemplu, bumbac, kapok, poliester, hrișcă, kapok etc.

Cel mai des, pernele sunt folosite în yoga restaurativă sau yoga terapeutică, yin yoga și ca suport în asane în alte tipuri de yoga. Exemple de asane unde folosim o pernă: Savasana, Balasana, Viparita Karani, Supta Baddha Konasana,...

Dimensiunea pernelor de yoga

Pernele vin într-o varietate de dimensiuni, de la mici la mari. Pernele mici sunt potrivite pentru persoanele cu statură mică sau pentru utilizare în anumite poziții. Pernele mari sunt potrivite pentru persoanele cu statură mai mare sau pentru utilizare în mai multe poziții.

Forma pernelor de yoga

Pernele vin în două forme principale: rotunde, rectangulare și semilună. Pernele rotunde sunt mai versatile și pot fi folosite în diferite poziții. Pernele rectangulare sunt mai specifice.

Umplutura pernelor de yoga

Pernele sunt umplute cu o varietate de materiale, inclusiv spumă, lână de kapok, mei, orez sau ovăz. Spuma este cel mai durabil material, dar poate fi și cel mai scump. Lâna de kapok este un material natural, foarte confortabil și care se poate adapta la corp. Meiul, orezul și ovăzul sunt materiale naturale, foarte prietenoase cu mediul.

Materialul huselor pernelor de yoga

Pernele sunt disponibile într-o varietate de materiale pentru husă, inclusiv bumbac, poliester.

De ce atât de multe variante?

Aceasta este exact întrebarea pe care clienții noștri o pun des în magazinul nostru. Pernă rotundă sau pernă rectangulară, mică sau mare, umplută cu ce...?


How to choose the right yoga bolster?

Bolster in yoga is used as a support in various asanas. Like other yoga accessories (blocks, blanket, straps, wheel...), the bolster helps us to relieve the parts of the body in an asana or when we go into a certain asana.

Bolsters are most commonly used in restorative yoga. They help to support the body, provide comfort, and with their help we achieve better blood circulation.

A guide for easier choosing a yoga bolster

How to choose the right yoga bolster?

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate