SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Trespass

Vizualizare ca

20 Items

Filtre
  • Poziţie
  • numele produsului
  • Preț
Poziţie
36
  • 36
  • All
per pagina

Trespass - un brand de calitate

Scotland's Trespass este una dintre cele mai populare companii de echipamente pentru exterior din Marea Britanie . La Trespass, aventura este pe primul loc. Indiferent unde locuiesti si cati ani ai, este intotdeauna bine sa ai natura langa tine. si intotdeauna este bine sa petreci cat mai mult timp activ in aer (la munte, padure, plaja...).

Compania a fost fondata in 1938 la Glasgow sub numele Jacobs & Turner Ltd. La inceput, au cusut uniforme pentru diverse organizatii si institutii, inclusiv pentru politie. Curand au inceput sa coasa anoraci si jachete cu protectie impotriva ploii si vantului.

Compania a crescut. si experti si inovatori au venit la Trespass si impreuna au dezvoltat noi materiale (tesatura de protectie impotriva intemperiilor cu trei straturi Tres-Tex, Tres-Shield ...).

Abia in 1984, Jacobs & Turner Ltd a fost redenumita Trespass. Au inceput sa se concentreze pe imbracaminte de schi si de agrement specializata, dar accesibila. si asa totul a mers.

Femeile calcate

Trespass este cel mai bine cunoscut pentru jachetele sale

Ele ofera o selectie larga de la jachete de puf adevarate pana la umpluturi sintetice. Jachete de munte adevarate si, de asemenea, in stil mai urban, impermeabile si rezistente la vant. Anoracii usoare, paleners, jachete Softshell, fleece... Pantalonii si jambierele Trespass sunt confortabili si durabili.

Imbracamintea sport din lana merinos sau materiale sintetice este excelenta, la un pret avantajos. Taieturile sunt standard, asa ca sunt cu adevarat potrivite pentru toata lumea. si-au extins colectia si in segmentul de rucsacuri, corturi, echipamente de camping, incaltaminte... Colectia pentru plaja este draguta. Aveti o linie bogata de imbracaminte, incaltaminte si echipament pentru barbati si femei, precum si pentru copii. Asa ca poti imbraca intreaga familie.

in 2017, au lansat pe piata o linie pentru animalele noastre de companie cu patru picioare. Trespaws este o linie de imbracaminte si accesorii concepute pentru caini. De la boluri, lese, gulere la jachete.

Deci Trespass este aici pentru intreaga familie!

Barbati cu incalcari

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate