SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Meditatie

Vizualizare ca

Items 1-36 of 52

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Meditatie Kit Lotuscrafts #1
  Evaluare:
  0%

  La nivelul 488,23 Lei Pret obisnuit 610,30 Lei

 2. Perna de meditatie Zen jumatate de luna
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 3. Perna pentru meditatie Zafu Zen Ø 31 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 4. Perna de meditatie Zafu Zen Kapok 35 cm
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 227,68 Lei
 5. Perna de meditatie Zafu Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 193,74 Lei
 6. Meditație Dharma Standard Lotuscrafts
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 314,97 Lei
 7. Meditație Dharma Lotuscrafts mari
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 314,97 Lei
 8. Perna pentru ochi cu lavanda organica
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 53,10 Lei
 9. Patura Mohair
  La nivelul 676,49 Lei Pret obisnuit 751,65 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Ce este meditatia?

Meditatia astazi include diverse tehnici pentru calmarea, relaxarea, restabilirea energiei vitale (chi, chi, prana...), echilibrarea spiritului si mintii si dezvoltarea compasiunii, a iubirii si a atentiei.

A medita nu inseamna ca devenim o persoana diferita, o persoana noua sau chiar o persoana mai buna.

Este o practica de constientizare si de a obtine o perspectiva obiectiva asupra propriei persoane si asupra lumii. in meditatie, invatam sa observam gandurile sau sentimentele fara a judeca. Dorim sa ne ascultam mai bine vocea interioara si intuitia, cu scopul de a ne explora si intelege mai bine pe noi insine.

Meditatia aduce multe efecte asupra sanatatii (psihice, neurologice si cardiovasculare) si alte efecte. Are un efect pozitiv asupra reducerii stresului, anxietatii, depresiei si durerii si aduce mai multa pace, vigilenta, imbunatateste imaginea de sine si starea de bine.

Tipuri de meditatie

in lumea occidentala, tehnicile sunt impartite in 2 tipuri si anume:

 • meditatie concentrata – directionarea atentiei catre un obiect ales, respiratie, vizualizare sau cuvinte, mantre, folosirea colier Mala ;
 • meditatia mindfulness – observarea „calatoriei” gandurilor, sentimentelor, emotiilor, dispozitiei... din punctul de vedere al unui observator extern, fara implicarea activa a mintii.

Meditatie

Cum si unde practicam meditatia?

Am putea spune ca meditatia poate fi practicata oricand si oriunde, indiferent de situatie, pozitie, mediu.

Scopul meditatiei este de a folosi pacea si constientizarea pe care dorim sa le atingem prin practicarea meditatiei. o transferam la provocarile de zi cu zi.

Practica nu trebuie sa serveasca drept o „scapare” din viata, ci ar trebui sa faca parte din viata. Sa incepem treptat, cu pasi mici. Daca suntem incepatori, are sens sa incepem in grup, cu meditatie ghidata, deoarece ne va ajuta sa cultivam perseverenta.

Spatiul in care meditam ar trebui sa fie placut, confortabil si linistit. Poti crea un colt Zen in casa ta, poate fi un colt in natura, un studio,... oriunde te simti in siguranta si relaxat.

Meditatie statica sau dinamica?

Putem alege intre o forma statica sau dinamica de meditatie. in formele statice de meditatie, corpul nostru este in repaus, se desfasoara de cele mai multe ori in pozitie sezand pe podea cu ajutorul ajutoarelor de meditatie pentru sedere ( zafu, bolster, patrat), pe un scaun sau in pozitie culcat - de ex. pe covorase de yoga.

in timpul formei statice de meditatie, asigurati-va ca suntem imbracati in haine confortabile si calduroase si acoperiti cu o patura .

Forma dinamica de meditatie implica miscarea blanda si blanda a corpului - de ex. mers meditativ, qigong, incorporarea de asane, tehnici de respiratie mai avansate.

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate