SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Palosanto

Vizualizare ca

16 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
36
 • 36
 • All
per pagina

Palo santo - tamaie de cedru, salvie, betisoare de Palo Santo

Palosanto® este un brand inregistrat, lider pe piata europeana pentru tamaie si produse Palo Santo. Toate produsele sunt fabricate, selectate si colectate cu respect pentru natura, mediu si conditiile de munca pentru toate persoanele implicate in lant.

Lemnul sacru, Palo Santo (Bursera Graveolens) este 100% natural, lemnul nu este niciodata tratat chimic, nici in timpul cresterii, nici in timpul procesarii. Este aleasa cu grija pentru a oferi clientilor cea mai buna calitate, bogata in uleiuri esentiale si aroma intensa. De asemenea, o ambaleaza manual, in ambalaje realizate din materiale reciclate.

Astazi, piata ofera o gama larga de produse care vizeaza imbunatatirea starii de bine, in contextul mai larg al cautarii echilibrului interior. Cel mai faimos din sortimentul lor este lemnul sacru, Palo Santo. in plus, gasim si diverse tamaie din diferite tipuri de salvie si alte plante.

Palo Santo (Bursera Graveolens)

Palo Santo (Bursera Graveolens) creste in padurea uscata dintre Ecuador si Peru . Este un tip de padure care se dezvolta pe soluri uscate, nisipoase. Palo Santo infloreste in primele luni ale anului datorita ploilor sezoniere abundente.

Folosirea lemnului sacru a devenit foarte populara, asa ca reimpadurirea este imperativa. Imediat dupa ce copacul cade la pamant la sfarsitul natural al ciclului sau de viata, plante noi sunt semanate. Reimpadurirea padurii uscate este importanta, de asemenea, pentru a permite generatiilor viitoare sa beneficieze de Palo Santo etic si durabil.

Palo Santo :

 • ajuta la evocarea bunastarii si ne pune intr-o dispozitie buna
 • ofera seninatate si relaxare psihofizica
 • promoveaza armonia interioara si ne ajuta sa ne reglam bunastarea mentala si fizica
 • favorizeaza concentrarea si introspectia
 • ajuta la depasirea momentelor emotionale dificile
 • absoarbe si disipa energia stagnanta din camera (acasa, birou...)
 • ajuta la eliminarea stresului si a anxietatii

Lemnul lor de Palo Santo este din surse durabile. Ei asteapta sfarsitul ciclului de viata al copacului inainte de a continua cu procesarea Palo Santo.

Ai nevoie doar de cateva minute pe zi pentru a primi energiile pozitive de care ai nevoie in viata ta. Predati-va energiei pure a naturii.

Bursera graveolens este planta din care se obtine tamaia Palo Santo. La sfarsitul ciclului sau normal de viata, copacul Palo Santo cade de la sine si ramane pe pamant cativa ani. in aceasta perioada, lemnul devine mai legat de rasina si se determina aroma dulce, intensa si balsamica caracteristica lui Palo Santo. Palo Santo nostru este 100% natural. Pentru a indeparta microorganismele prezente in portbagaj, lemnul este incalzit la o temperatura ridicata. Acest proces asigura „puritatea” lemnului si nu este nevoie sa folositi pesticide.

Comunitatile locale monitorizeaza direct procesul de productie la fata locului. Sarcina lor este de a selecta cele mai valoroase parti ale lemnului, indepartand radacinile, scoarta si alte imperfectiuni naturale ale plantei.

Datorita lui Palo Santo, munca si sprijinul sunt disponibile pentru multe familii locale. Tot datorita contributiei lor, Palo Santo nostru este unul dintre cele mai apreciate si folosite din Europa.

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate