SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Odlo

Cumparati pana la
Vizualizare ca

1 articol

Filtre
  • Poziţie
  • numele produsului
  • Preț
Poziţie
36
  • 36
  • All
per pagina

Odlo - imbracaminte sport activa, haine de alergare

Odlo si-a inceput calatoria in Oslo ca producator de lenjerie de corp pentru femei si imbracaminte functionala pentru patinatori de viteza. 40 de ani mai tarziu, au dezvoltat un sistem revolutionar de imbracaminte sportiva bazat pe un principiu special cu trei straturi - primul pentru a regla transpiratia, al doilea pentru a regla temperatura si al treilea pentru a proteja impotriva vantului si a ploii.

Toate hainele lor sunt create intr-un mod skin-up pentru a asigura cel mai bun contact cu pielea. Cu o tehnologie inovatoare care urmeaza principii durabile - cum ar fi utilizarea ionilor de argint pentru a reduce mirosurile neplacute, tesatura functionala ultra-usoara, reciclarea 100% a tesaturilor, acestia si-au asigurat o pozitie de lider in lumea lenjeriei multifunctionale si a imbracamintei sportive pentru schiul de fond. , alergare, ciclism...

MAI MULTE DESPRE ODLO

Odlo vine din Scandinavia, Norvegia. Povestea lor incepe in 1946 la Oslo . Fondatorul, Odd Roar Lofterød Senior, este considerat un ganditor creativ, neconventional, a fost cu un pas inaintea celorlalti. Sloganul sau este complet in concordanta cu el insusi si cu munca sa: „asigura-te intotdeauna ca esti cu un pas inainte”.

odlo_zgodovina_norveska 

Lofterød provenea dintr-o familie saraca si vremurile erau grele. S-a angajat intr-o fabrica de textile din apropiere, dar in curand si-a inceput propria calatorie. A fondat compania Odlo Fabrikker A/S. Avea o multime de idei. Era mai dificil sa obtii materialele potrivite.

Mai intai, in 1947, a produs lenjerie intima pentru femei. Apoi o combinatie de circumstante l-au dus mai departe. Fiul sau, Odd Roar Junior, s-a antrenat in patinaj viteza. intotdeauna era inghetat la antrenament. De aceea i-a facut un costum cald din fibre Helanc pentru a nu ingheta la antrenamente. Cand colegii sai din echipa nationala au vazut asta, a crescut doar. Toata lumea a vrut!

in 1963, Lofterød a dezvoltat un costum cald si elastic pentru schi fond si patinaj viteza. Astfel, echipa olimpica a Norvegiei a prezentat imbracaminte revolutionara la Jocurile din 1964 de la Innsbruck. Pana la urmatoarele jocuri, in 1972 la Sapporo, costumele Odlo aveau deja 22 de echipe nationale.

in 1973, Odlo a introdus pe piata prima lenjerie functionala sport complet sintetica din lume, Odlo Termic.

Odd Roar Junior a preluat compania in 1979. si in 1986, si-a mutat sediul din Norvegia in Elvetia. Care mai tarziu s-a dovedit a fi o combinatie excelenta - radacini norvegiene si tehnologie elvetiana.

Apoi, la fiecare cativa ani in Odlo, s-au ocupat de inovatiile din piata de imbracaminte sport . Exact Odlo fusese de multe ori primul care a inovat in domeniul imbracamintei sportive active.

odlo_zgodovina_norveska 

De exemplu, in 2002, a lansat o linie de rufe cu asa-numitul efect Odlo (Effect by Odlo), rufe cu ioni de argint care nu absoarbe mirosurile. in urmatorii doi ani, aproape toti producatorii de imbracaminte sport activa au inceput sa foloseasca un astfel de material.

in 2003, au reinnoit logo-ul si au introdus un nou slogan „pasiune din sport”. Noua imagine a companiei si-a dublat vanzarile in cativa ani.

O linie pentru nordic walking a urmat in 2004.

Apoi, in 2006, lenjerie sport ultra-uşoara Cubic, care regleaza optim temperaturile datorita tricotului 3D.

in 2007, imbracamintea sport pentru copii si in acel an au inceput sa-si deschida propriile magazine Odlo in toata Europa (6 magazine in primul an), plus peste 100 de magazine shop-in-shop.

in 2008, au introdus o versiune mai avansata de lenjerie fara cusaturi , Evolution Light (primele versiuni ale acestei lenjerie au fost pe piata din 2003).

Odlo_11

in 2010, Odlo a primit doua premii prestigioase pentru costumul de competitie fara sudura al biatletului Ole Einar Bjørndalen ...

in 2011, au lansat o linie de biciclete pentru biciclistii MTB si ciclistii rutier.

in 2012/13 s-au ocupat de o nota ecologica. Rufele Evolution Greentec au fost introduse pe piata. Prima lenjerie sport fara cusaturi din material 100% reciclat. Aceasta poveste ecologica a crescut. Cu el, au primit multe premii, cum ar fi inainte ca produsul sa vada lumina pe piata.

in 2013/14, Odlo a prezentat inovatia Muscle Force – lenjerie de corp de compresie facuta special pentru schi si schi turing.

Mai sunt multe inovatii... in fiecare an ceva nou, ceva extraordinar. De aceea, Premiul de Aur ISPO 2015 a cazut cu siguranta in mainile potrivite.

Pe scurt, Odlo chiar a arat parghia si inca o face.

Vei fi „in siguranta” in lenjeria lor sport activa si te vei putea dedica complet activitatii tale. Rasfata-te cu el!

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate