SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Joco

Vizualizare ca

3 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Pahar Joco la pachet sticla boral 340ml
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 108,67 Lei Pret obisnuit 120,75 Lei
 2. Joco Takeaway Cupele 454ml
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 117,40 Lei Pret obisnuit 130,45 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

JOCO este o adevarata ceasca de sticla „la pachet”!

O alta poveste din Australia fierbinte ! Dupa doi ani de munca asidua, cercetari, idei mari si multe altele, in 2012 a iesit pe piata prima ceasca din sticla „takeaway” JOCO !

JOCO creeaza produse de baut inovatoare din punct de vedere ecologic, din sticla si durabile - o alegere mai inteligenta pentru oameni si planeta. Cu experienta de vârf si cele mai bune materiale, cu un design durabil, 100% fara plastic.

Filosofia JOCO este simpla: durabilitate, gust si stil . Sticla dureaza mai mult, nu afecteaza gustul si arata intotdeauna cel mai bine. Aceasta este o ceasca realizata cu grija si imaginatie, cu grija pentru mediu. Experimenteaza lux oriunde te-ai afla!

 ceasca de ceai cafea Joco

in fiecare an in lume folosim peste 500 de miliarde de pahare de unica folosinta din hârtie, polistiren, diverse materiale plastice... Este alarmant ca acest numar creste rapid in fiecare an.

Productia unor astfel de pahare consuma resurse naturale, emisiile de CO2 sunt enorme, de asemenea, problema deseurilor dupa utilizare... in ciuda dimensiunilor reduse si a nesemnificatiei, o ceasca atât de mica de unica folosinta contribuie foarte mult la poluarea mediului! Suntem chiar constienti de asta?

JOCO

La Joco , ei cred ca este timpul sa repare naturii si chiar sa-i dea ceva inapoi. Astfel, folosirea cupei Joco este un pas mare spre reducerea deseurilor. Chiar si ambalajul este ecologic. in acelasi timp, vei fi si utilizatorul unei cupe extrem de frumoase, moderne. Ca sa nu mai vorbim de gustul cafelei sau al ceaiului. A bea lichid dintr-un pahar este cu totul altceva decât dintr-un plastic, hârtie...

Natura iti va multumi daca iti schimbi obiceiurile si devii utilizator al cupei Joco!

Deci - deveniti un utilizator mândru de cupa Joco! si gusta numai cafea sau ceai buna si nu ceasca ta!!

si ca sa nu crezi ca cestile Joco sunt doar pentru ceai si cafea. Sucul natural sau smoothie-urile vor pastra gustul si mirosul in ceasca Joco! Curatarea este usoara si cana va ramâne curata (desigur, nu va deveni mirositoare sau decolorata).

ceasca de cafea Joco

Cupele Joco sunt realizate din sticla de inalta calitate, non-poroasa, borosilic * (boral) . Sunt usoare si foarte rezistente la fluctuatii mari de temperatura . Astfel, este complet sigur de utilizat in cuptorul cu microunde sau in masina de spalat vase . De asemenea, cupele sunt complet „curate” in ceea ce priveste diversele substante chimice/impuritati ( fara BPA, plumb, cadmiu etc.).

*Borosilicon sau sticla Boral este foarte rezistenta la substante chimice si schimbari de temperatura! Prin urmare, este utilizat in principal pentru productia de sticla de laborator si, de asemenea, de bucatarie.

Pahare din sticla JOCO: detalii

La cupele Joco totul este facut cu cea mai mare grija! „Totul este in detalii”

 • invelisul de cauciuc din jurul cupei asigura ca continutul ramâne la o temperatura adecvata. In acelasi timp, ofera o prindere „la rece” pentru a nu te arde! Cu acest detaliu, au avut grija si de un aspect grozav si au protejat sticla de impact când/daca cade pe podea.
 • Capacul cauciucat asigura ca continutul nu se varsa in timpul calatoriilor prin oras, in masina, in tren... Este conceput astfel incât atunci când bei o inghititura, sa nu-ti ciocesti nasul in capac.
 • Dimensiunile cestii Joco se potrivesc cu masinile de cafea, astfel incât ceasca dvs. Joco poate fi umpluta in orice cafenea sau in orice loc care ofera cafea la pachet sau cafea la pachet.
 • Iti vine sa crezi ca forma cupei Joco este compatibila cu suportul sticlei de pe bicicleta! La fel si pentru toti cei care merg cu bicicleta prin oras dimineata la birou sau la antrenament.

Ce fel de cafea iti place sa bei?

JOCO

MAI MULTE DESPRE JOCO

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate