SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Sutien de damă din lână merinos Sprite Raceback

Su sutienul de sport Merino Lână de lână oferă pielea un sentiment super plăcut. Curelele de umăr mai largi și un sistem mai larg de curea de umăr oferă confort și potrivire excelentă. Su sutienul de bursa sprite este excelent pentru sânii mici la mijlocii.
La nivelul 169,58 Lei Pret obisnuit 242,22 Lei

Sutienul sportiv de lână de merino femeie dă pielea un sentiment super-plăcut. Curelele de umăr mai largi și un sistem mai larg de curea de umăr oferă confort și potrivire excelentă. Sutienul Icebreaker Sprite Raceback este grozav pentru sânii mici la mediu.

Braț de sport pentru toți sportivii activi care se ocupă de materialul natural de pe piele.

Femeile Merino Lână Sport Sutien Sprite Racerback Gheață

 • Lenjerie de corp activă din lână Merino pentru toate activitățile în natură și în sala de sport
 • Lână de merino vă va ține cald în timpul iernii și plăcut rece în vară (termoregulator natural)
 • nu absoarbe mirosuri, chiar și după câteva zile de uzură
 • Merino Corespun - Miezul fibrelor este poliamidă în jurul căruia lână merino este țesută - astfel încât materialul este super durabil și confortabil, și pe piele simțim doar lână ultra-moale merino </ Li >
 • Temperatura în toate condițiile meteorologice
 • lână pe piele - ce mai ai dori să vrei!
 • După multe spălări și ani de utilizare, Lână Merino este chiar mai moale
 • se usucă repede
 • pentru sânii mici și mijlocii
 • Material: 83% Lână Merino, 12% poliamidă, 5% elastan
 • Grosime: 150g / m2
 • Greutate: 94g

NATURAL. ETHICAL. SUSTAINABLE.
The ideal layer of clothing for your skin - because it is made in the mountains and not in a petrochemical laboratory. Merino wool is naturally renewable, recycled and biodegradable.

Merino wool

Merino underwear is made of stretchy, skin-friendly material. The panties are super soft, comfortable, quick-drying. Merino wool is woven around the polyamide fibers - so the material is super durable and comfortable, and we only feel ultra soft merino wool on the skin.

Icebreaker merino wool products do not absorb odors and remain soft even over the years and after many washes.

Merino wool clothing stays dry and provides a cool and fresh feel at higher temperatures. At lower temperatures, they warm up pleasantly, even if it is wet. Guaranteed optimal climate for your body in all climatic conditions.

More about Icebreaker

How to maintain sports underwear made from Merino wool

Wash in the washing machine at low temperatures , along with similar colors. Don’t use fabric softener. Don’t use bleach. Do not tumble dry. Do not dry directly in the sun. Do not iron pushes (ironing is not necessary or recommended). Do not use dry cleaning.

Intrebari frecvente

Cum va putem ajuta? Informatii generale despre comenzi, plati, retururi, rambursare si livrare le puteti gasi la Termeni si amp; Conditii aici.

Va rugam sa ne contactati la [email protected]

Cod de reducere si carduri cadou

Introduceti codul de reducere si cardurile cadou in caseta de coduri dupa ce alegeti articolele in cosul de cumparaturi. Verificati daca a fost trimis codul si daca s-a calculat reducerea. Puteti utiliza un singur cod la un moment dat. Mai multe

Comanda

Puteti face o comanda cu inregistrarea pe site-ul web sau puteti efectua un apel. Va puteti urmari comanda la inregistrarea in contul meu. Mai multe

Plata

Plata se poate face prin card de credit, prin paypal, la livrare sau prin tranzactie bancara. Mai multe

Expediere si livrare

Comanda este expediata in aceeasi zi lucratoare, dupa ce primim confirmarea comenzii. Articolele care nu sunt disponibile momentan, sunt de obicei expediate in câteva zile lucratoare. Costurile de transport depind de cantitatea comenzilor si de tara de livrare. Livrarea este gratuita pentru comenzile de peste 100 lei. Mai multe

Retururi si rambursari

Contractul poate fi anulat in termen de 14 zile de la primirea achizitiei. Puteti returna produsul in cel mult 30 de zile de la anularea contractului. Mai multe

Mai multe intrebari? Ai nevoie de ajutor cu produsul? Contactati-ne la [email protected] sau sunati-ne la +386 (0)40 728 330 si va va ajuta cu placere!

More Information
SKUJ6015
MarcaIcebreaker
Greutate (kg)0.100000
GenFemei

Evaluari si recenzii

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Evaluari si recenzii

Fii primul care scrie o recenzie pentru acest produs

Mai multe produse de la brand Icebreaker

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate