SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Tavi Noir

Vizualizare ca

27 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Sosete de performanță Tavi Noir Parker Sports Socks
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 48,50 Lei Pret obisnuit 60,62 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Haine Tavi Noir pentru yoga, sosete antiderapante

Tavi Noir este un brand Toesox . Toesox este recunoscut in intreaga lume pentru sosetele sale anti-alunecare. Deoarece unii oameni nu vor sa poarte sosete pe degete, compania a dezvoltat brandul Tavi Noir. sosete antiderapante cu aceeasi talpa patentata unica ca Toesox, cu exceptia faptului ca au forma unor sosete clasice si degetele de la picioare nu sunt separate.

Atat Tavi Noir, cat si Toesox sunt sosete din materiale premium si organice. sosetele lor antiderapante sunt prima alegere pentru toate „sporturile desculte” (yoga, pilates, dans, arte martiale...).

Tavi Noir este specialist in sosete antiderapante, care au triunghiuri de silicon pe talpa, oferind stabilitate si aderenta pe toate tipurile de suprafete. Sunt potrivite pentru exercitii precum: bara, yoga, pilates. Pe langa acestea, ofera si sosete sport si sosete de zi cu zi.

sosetele Tavi Noir ofera utilitate ridicata, prindere precisa si de calitate, design la moda si confort. in productie, folosesc numai bumbac certificat „pieptanat” (cel mai moale), fire organice si au grija de cel mai mic impact negativ posibil asupra naturii.

sosete antiderapante

sosetele antiderapante pentru yoga si alte sporturi descult au triunghiuri de silicon pe talpa si ofera stabilitate si aderenta pe toate tipurile de suprafete. Tavi Noir ofera si sosete sport premium care sunt folosite in combinatie cu adidasi. sosetele „stau” pe picior si nu aluneca. Prin urmare, nu provoaca vezicule.

Materialul sosetelor este bumbac organic cu adaos de elastan. Asa ca senzatia in sosete este placuta, naturala, piciorul poate respira. Cu bumbac organic selectat, certificat, asigura cel mai mic impact negativ posibil asupra naturii. „Nu conteaza unde sau cum transpiram. O pereche de sosete antiderapante, care aderenta, este mereu cu noi – pentru ca nu stim niciodata cand vom gasi urmatorul antrenament uimitor pe care il vom iubi.”

Tavi Noir s-a aventurat si in domeniul imbracamintei. Echipa lor s-a extins, au castigat multi experti in productia de imbracaminte sport in randurile lor. Asa ca au facut jambiere frumoase, sutiene sport, tricouri, pulovere, pantaloni de jogger ... Croiurile hainelor permit miscarea nestingherita. Materialele sunt de cea mai buna calitate si organice.

Material Modal

Unul dintre principalele materiale pentru imbracaminte este Modal. Este practic lemn de fag (celuloza). Acest lemn nu este cultivat. Fagii sunt ceva deosebit, deoarece prin „intinerirea” lor se asigura ca padurea este reinnoita, deci nu este necesara plantarea artificiala. Fagii sunt o sursa complet naturala si durabila de materii prime. Productia acestui material este la fel de speciala ca si materialul in sine. Standardele de mediu in productie sunt extrem de ridicate.

imbracamintea Tavi Noir sporeste feminitatea in toate formele sale. Ei creeaza haine frumoase, inovatoare si versatile pentru toate femeile active. Potrivirea perfecta pentru aproape fiecare „corp”!

MAI MULTE DESPRE TAVI NOIR

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate