SOSETE TOESOX FARA DEGETE

Grand Trunk

Vizualizare ca

6 Items

Filtre
 • Poziţie
 • numele produsului
 • Preț
Poziţie
 1. Hammock Trunktech Double (pentru 2 persoane)
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 271,42 Lei Pret obisnuit 387,71 Lei
 2. Curele pentru fixarea hamac
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 152,56 Lei Pret obisnuit 169,49 Lei
 3. Hammock Mosquito Net Skeeter Beeter XT (pentru o persoana)
  Evaluare:
  0%
  La nivelul 436,25 Lei Pret obisnuit 484,69 Lei
36
 • 36
 • All
per pagina

Hamac pentru una sau doua persoane Grand Trunk

in 2001, fondatorul si marele aventurier Kevin Kaiser si -a dezvaluit pe piata dragostea pentru aventura. Hamacurile Grand Trunk au fost create din propriile sale nevoi de echipamente de top. Au fost pionierii in domeniul hamacelor din nailon.

Au vrut sa ofere pietei un hamac usor si durabil . Ca calatorul il va putea duce mereu cu el, cu greutate redusa si volum mic. Pentru a fi confortabil, pentru placere, relaxare si pentru dormit. Ca poate fi atasat rapid si usor de diverse ancore.

Fii mereu pregatit sa te poti bucura de fiecare moment. Când ne pierdem pe drum si descoperim lucruri noi, neasteptate si ne bucuram la nesfârsit de toate acestea.... Desenam o harta pentru noi insine. Alege fericirea!

Hamacurile Grand trunk au o garantie pe viata . Sunt foarte increzatori in materialele de ultima ora si tehnologia de manopera. Materialul TRUNKTECH este de asemenea impermeabil, astfel ca hamacul poate servi si ca acoperis, ca adapost de urgenta pe vreme rea. Materialul este atât de moale si placut incât poate fi folosit ca o patura usoara.

Curatarea si intretinerea hamacului

Hamacul poate fi  spalat manual . intotdeauna in apa rece sau calduta adaugati putin detergent blând. Spalati manual petele (nu folositi perii). Stoarce.

inmuiati din nou hamacul in apa curata, clatiti detergentul si agatati hamacul pe o funie de rufe si uscati-l. Hamacul Grand Trunk poate fi si spalat la masina .

Utilizati un program de spalare delicat. Nu folositi o centrifuga. Utilizati un detergent blând. Nu utilizati balsam, inalbitor sau alti agenti agresivi. Spala hamacul separat de alte haine.

Scoateti carabiniera inainte de spalare. Uscati pe firul de rufe. Hamacul se va usca in mai putin de 30 de minute. Nu folositi un uscator de rufe.

Acum iesi din nou afara si murdareste-ti hamacul

Avertismente pentru folosirea unui hamac

Folosirea unui hamac poate prezenta un risc de cadere. Fiti atenti si precauti când instalati un hamac. Va recomandam sa nu-l instalati foarte sus, pâna la 45 cm de podea , dar in acelasi timp suficient de inalt incât hamacul sa nu atinga solul sub greutatea dumneavoastra (acest lucru va preveni deteriorarea coloanei vertebrale si deteriorarea hamacului). ). Verificati intotdeauna inainte de utilizare daca hamacul dumneavoastra nu este rupt, daca nu are gauri sau alte deteriorari. Verificati daca curelele de fixare sunt in stare buna si daca sunt instalate corect. 

Va recomandam sa nu expuneti hamacul la soare prea mult timp. Evitati contactul hamacului cu obiecte ascutite ( cutite, foarfece , ..), obiecte fierbinti (gratar, tigari, ...).

Va recomandam sa va aflati intr-un hamac fara pantofi , deoarece anumite incaltaminte pot avea o talpa destul de ascutita, nituri ascutite,... Curatati podeaua de sub hamac, astfel incât sa nu fie pietre ascutite, pietre, spini, ramuri ascutite,. .. in hamacul tau stai jos, intinde-te incet si cu grija. Asigurati-va ca aveti ambele mâini libere pentru a va putea mentine echilibrul. De asemenea, când iesi din ea. Atentie la animalele de companie - dintii si ghearele lor pot deteriora materialul. Nu permiteti copiilor sa foloseasca hamacul fara supravegherea persoanelor in vârsta!

Viseče mreže Grand Trunk

Garantie pe viata pentru hamac

Echipamentul Grand Trunk nu cunoaste limite, dar pentru ca unora dintre voi le este greu de crezut, Grand Trunk si-a „promis” garantia pe viata pentru voi! Grand Trunk va inlocui gratuit orice defecte de fabricatie ale produsului cu un produs nou, dupa dovada achizitiei (factura).

Exista un defect de fabricatie daca produsul se abate de la proiectul planificat. Materiale defecte (fermoare, catarame, tesaturi etc.), (cusaturi, constructie etc.). Toate acestea sunt acoperite de garantia pe viata a produsului Grand Trunk . Termenul „ garantie pe viata ” se refera la durata de viata a produsului. Din pacate, asta nu inseamna durata de viata a ta sau a noastra, ci durata de viata a componentelor, tesaturilor si materialelor. in timp ce Grand Trunk selecteaza cele mai bune materiale disponibile pentru a face produsele cât mai durabile posibil, toate materialele se degradeaza in timp prin utilizarea si expunerea la mediu.

Durata de viata a unui produs depinde insa de utilizare si de cât de bine aveti grija de produs. si nu dupa ce vechime are produsul.

MAI MULTE DESPRE GRAND TRUNK

© 2024 YogaLine & Samana | Toate drepturile rezervate